Byl krásný, slunečný den bez jediného mráčku. Už 14 dní jsem cítila velmi silné poslíčky, které jsem u předchozího těhotenství vůbec nezažila.

Rituály nabízí způsob, jak podpořit změny, které přicházejí do našeho života. Nabízí bezpečné prostředí, možnost sdílení a impulz pro nastávající životní přechod.

Zakladatel této metody se jmenuje Gary Douglas, který se před více jak 20 lety dostal ve svém životě do bodu, kdy mu nic nefungovalo. Po letech pátrání a bloudění, našel pomocí pokládání otázek zdroji (vesmíru, bohu,...) odpověď. Díky tzv. CHANELINGU (stahování informací ze zdroje) objevil metodu Access Bars, díky které mohou lidi na naší planetě...

YONI vajíčko

06.06.2021

U porodu není důležité tlačit na sílu, to může být velmi nebezpečné, je podstatné umět se uvolnit a zrelaxovat. Moc děkuji Imwoman.cz která poskytuje rady (nejen) v oblasti zvědomení sebe samé a sexuality ženy, právě prostřednictvím těchto vajíček.

Dlouhodobé kojení a samoodstav se liší napříč celým světem.

Historie porodů sahá až do období 3000 let před Kristem, tyto odkazy jsou k nalezení v Bibli.

Vaše dula pro okolí Ústí nad Orlicí & celý Pardubický a Královéhradecký kraj 
Všechna práva vyhrazena 2021
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky